Vannochtend is de verbouwing van het stadion officieel van start gegaan met het slopen van de oude E/F tribune. Nu kunnen we ook laten zien hoe het stadion eruit gaat zien, de eerste impressies zijn namelijk binnen! Aankomende maandag gaat de eerste paal van de nieuwe tribune de grond in. (klik op de afbeeldingen voor een grotere versie)

Bij bovenstaande afbeelding kan je de uitgebreide businessclub tribune zien en aan de linkerkant de nieuwe hoofdtribune. De businessclub tribune zal hierdoor ongeveer verdubbeld worden. Ook is goed te zien hoe het stadion volledig dichtgebouwd wordt. Het stadion zal rode stoeltjes krijgen met verder de donkergrijze kleur die het uitshirt sinds dit seizoen ook heeft.

Deze impressie geeft het beeld weer waar het uitvak en Vak D omgewisseld zijn. Vak D verhuist naar de rechterkant en zal in grote toenemen. Dit vak wordt verbouwd naar een safestanding tribune waardoor er op het sfeervak geen stoeltjes meer in de weg staan. In het uitvak zullen de eerste rijen voorzien worden met stoeltjes met daarachter ook een aantal rijen safestanding.

De club zal om 19:00 alle impressies online gooien. Houdt dus de officiele kanalen en de website van Almere City in de gaten!

De verbouwing zal gefaseerd verlopen en is naar verwachting komende zomer helemaal klaar. Vanaf de winterstop is de nieuwe hoofdtribune in gebruik. Wanneer de verbouwing klaar is zal het Yanmar Stadion 4.501 toeschouwers kunnen herbergen. Een mooie stap de toekomst in!