Het Yanmar Stadion zal de komende 3 jaar ook het Yanmar Stadion heten, het sponsorcontract tussen de club en het van origine japanse bedrijf is met 3 jaar verlengd.

Het stadion van Almere City FC heet sinds de zomer van 2015 het Yanmar Stadion. Daarnaast heeft Yanmar ook voor contacten gezorgd met Cerezo Osaka, dat uitkomt in de hoogste divisie van Japan en waar Yanmar eigenaar van is. De director general affairs van Yanmar is blij met de nieuwe overeenkomst, zo laat hij weten op de site van Almere City FC: “Ambitie, prestatie, groei, samenwerking en sportiviteit zijn kenmerken waarin YANMAR en Almere City FC elkaar goed kunnen vinden. Bovendien zijn wij graag maatschappelijk betrokken bij de stad die al 30 jaar onze thuishaven is. Wij steunen de club dan ook van harte.”.

Ook algemeen directeur van de club, John Bes, is uiteraard blij met de verlenging en haalt ook de komende uitbreiding van het stadion nog even aan: “YANMAR is voor onze club een droompartner. De succesvolle relatie die wij de afgelopen vier jaar met elkaar hebben opgebouwd, krijgt een mooi en langdurig vervolg. Het YANMAR Stadion staat bovendien op de nominatie om uitgebouwd te worden, om zo plaats te bieden aan het groeiend aantal mensen dat Almere City FC een warm hart toedraagt. Mede hierdoor wordt het  YANMAR Stadion steeds meer een begrip in de omgeving, met een nog grotere impact op stad en regio.”.