De afgelopen jaren zijn er vanuit de supporters verschillende initiatieven geweest om online de fans van Almere City FC te voorzien van het laatste nieuws en alle overige randzaken die bij een betaald voetbalclub komen kijken. Zo waren er almerecityfc.org, almerecity-online en was Almere City Fans 1 op twitter. Deze initiatieven werden steeds beheerd door een enkel persoon. Aan het einde van het afgelopen seizoen hebben wij met zijn allen bij elkaar gezeten en besloten dat we één online bestemming willen creëren voor iedere fan van Almere City FC en voila: Almere City Fans is geboren! 

We zijn direct aan de slag gegaan op sociale media, zo veranderde de accounts van Almere City Online en Almere City Fans 1 in de gezamenlijke Almere City Fans accounts. Deze kun je vinden op Twitter , Facebook en Instagram . Daar zijn we de afgelopen maanden al druk bezig geweest jullie te voorzien van nieuwtjes, foto’s en leuke video’s. Die zijn allemaal al hartelijk ontvangen, maar een website mag natuurlijk niet ontbreken!

Op AlmereCityFans.nl kun je vanaf nu dan ook terecht voor de laatste nieuwtjes, de wedstrijden van Almere City FC en zijn we begonnen met een maandelijks terugkerend item: #CreatedHistory. In dit item wordt er gekeken naar alles wat er in die maand in het verleden is gebeurd rondom de club, want hoewel wij de jongste betaald voetbal club van Nederland zijn is er al veel gebeurd.  Ook starten we vanaf de maand augustus met de Speler van de Maand en uiteindelijk Speler van het Seizoen verkiezing. Uiteraard bepalen jullie als fans wie die gaat winnen!

Om het bijhouden van de site zo goed mogelijk te kunnen doen beginnen we met deze activiteiten, maar de komende tijd zal de site steeds verder groeien om uiteindelijk de plek voor fans van Almere City FC te worden! Wij hopen natuurlijk dat het jullie bevalt, maar staan zeker open voor suggesties en opmerkingen. Heb jij leuke ideeën, foto’s, video’s of wil je bijvoorbeeld een keer een column schrijven? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@almerecityfans.nl of zoek ons op op sociale media!

Namens ons alvast bedankt en laten we er gezamenlijk een mooie tijd van maken!