De gestaakte wedstrijd van afgelopen vrijdag tussen Roda JC en Almere City FC, wordt vrijdag eind van de middag ingehaald. Hierdoor wordt de thuiswedstrijd tegen Telstar verplaatst naar maandag avond.

De tweede helft begon vrijdag in Kerkrade nog met blauwe lucht, maar 20 minuten later lag er een flink pak sneeuw in het Parkstad Limburg Stadion. Eerst werd er nog gespeeld met een oranje bal, maar enkele minuten later waren de lijnen verdwenen onder de sneeuw en was verder spelen niet meer mogelijk. Ook na een half uur wachten en flink wat sneeuw scheppen, werd de situatie er niet beter op. Hierop besloten beide trainers en de scheidsrechter dat er die avond niet verder gespeelt gaat worden.

De wedstrijd stond op het moment van stil leggen nog 0-0 en de ongeveer 20 minuten die toen nog moesten worden gespeeld, worden vrijdag dus ingehaald.

De wedstrijd thuis wedstrijd tegen Telstar die eigenlijk voor 9 april gepland stond, wordt dus verplaatst naar maandag 12 april en begint waarschijnlijk gewoon om 20:00.