Door de 1-0 overwinning van Almere City FC zijn we de reguliere competitie geëindigd op een historische 3e plaats. Niet alleen eindigde we nog nooit zo hoog in de competitie, ook is hiermee bekend wie we in de eerste ronde van de play-offs tegenkomen: FC Eindhoven!

De Eindhovenaren zijn op de 8e plaats geëindigd en daarmee de tegenstander. Omdat het hoogst geklasseerde elftal, wij dus, eerst uit speelt beginnen de play-offs komende maandag al. Om 20:00 word er dan afgetrapt in het Jan Louwersstadion te Eindhoven. Volgende week vrijdag, 26 mei, om 20:00 volgt de thuiswedstrijd in het Yanmar Stadion tegen de Eindhovenaren. Omdat het al bijna zover is is de kaartverkoop ook al van start!

Maandag 22 mei 20:00, Jan Louwersstadion Eindhoven.

Voor de uitwedstrijd geldt een verplichte buscombi. Er zijn in totaal 5 bussen gereserveerd voor deze wedstrijd. Bij het kopen van een kaartje dien je ook meteen de bus te kiezen, let op: Bussen 4 en 5 zijn bedoeld voor de supporters die op een wat rustigere manier naar Eindhoven willen afreizen, Bussen 1,2 en 3 voor de fanatiekelingen!

Instappen: 17:00

Vertrekken: 17:30

Kosten: 17,- voor busreis en wedstrijdkaartje.

Klik hier voor de kaartverkoop!

Vrijdag 26 mei 20:00, Yanmar Stadion Almere

Bij de thuiswedstrijd is het belangrijk om te weten dat je seizoenkaart niet geldig zal zijn. Iedereen dient voor deze wedstrijd een kaartje te kopen. Wel kunnen seizoenkaarthouders dit weekend hun stoeltje terugkopen en krijgen zijn ook nog eens 50% korting!

Voordat de reguliere kaartverkoop van start gaat kunnen seizoenkaarthouders de tickets vinden onder “Mijn reserveringen” wanneer je inlogt op de ticketsite van Almere City FC. Wanneer de reguliere kaartverkoop begint zullen we dat uiteraard ook laten weten!

Op naar het prachtige toetje van de competitie, 6 wedstrijden, 6 finales!