Aankomende vrijdag speelt Almere City FC in eigen huis tegen koploper SC Cambuur. Traditioneel gezien één van de wedstrijden met de meeste toeschouwers. Ook komende vrijdag lijkt het druk te worden, hierdoor vraagt de club aan de supporters om zoveel mogelijk met de bus te komen.

AllGo, die de busdienstregeling in Almere verzorgt, zet van anderhalf uur tot anderhalf na de wedstrijd extra stadsbussen in om de bezoekers een goede mogelijkheid te geven de wedstrijd met de bus te bezoekers. Tevens hebben zij een valentijnsactie waarbij je vrijdag voor slechts €3,- een dagkaart hebt voor alle bussen in de stad! Lees op de website van AllGo meer over deze actie!

Tevens staat de wedstrijd van vrijdagavond ook volledig in het teken van Valentijnsdag. Zo is er live muziek op het horecaplein, is er de actie “Tray voor een tientje” waarbij je voor 4 kleine biertjes betaald en je er 6 mee krijgt en heeft Ally de Aap weer van alles in petto! Alle reden dus om de liefde te komen vieren bij een prachtige pot voetbal!