Almere City FC speelt vrijdagavond na twee uitwedstrijden weer een thuiswedstrijd. In het Yanmar Stadion in FC Eindhoven de tegenstander. Almere City FC heeft wat recht te zetten na de 5-0 nederlaag tegen NEC van vorige week. Almere City FC moet winnen om nog in de race te blijven voor de Play-Offs om promotie naar de Eredivisie.

Nederlaag zet Almere weer met beide benen op de grond

Almere City FC was eindelijk uit het dal gekropen na drie overwinningen op rij, maar afgelopen vrijdag stak de ploeg van oud-Almere City FC trainer Jack de Gier daar een stokje voor en zette Almere City FC weer met beide voeten op de grond. FC Eindhoven staat momenteel op de 14e plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 35 punten uit 26 speelronden. Vorige week vrijdag verloor FC Eindhoven in de laatste minuten van FC Twente in de Grolsch Veste (1-0). Almere City FC is terug te vinden op de 11e plaats met 37 punten uit 26 duels.

Goede resultaten tegen FC Eindhoven

Eerder dit seizoen speelde beide ploegen tegen elkaar in Eindhoven. Almere City FC won het duel met 0-2. Vorig seizoen won Almere City FC in het Yanmar Stadion met 5-1 van FC Eindhoven. Van de 13 voorgaande duels in het Yanmar Stadion tussen beide ploegen won Almere City FC er 9 en werd er 3 keer verloren van de ploeg uit Eindhoven.

Topscoorder FC Eindhoven

Topscoorder bij de Eindhovenaren in Branco van den Boomen, in 25 duels kwam hij 7 maal tot scoren en gaf 7 assists.

Belgische Arbitrage

Vrijdagavond staat de wedstrijd onderleiding van Belgische Arbitrage. Scheidsrechter is de heer Vergoote en hij wordt geassisteerd door Senecaut en Vandecauter. Vierde official is de heer Winkel. Het duel is vrijdagavond live te volgen via ons twitteraccount.