Almere City mag maandagavond in Eindhoven aantreden tegen het beloften team van PSV Eindhoven. Op Sportpark de Herdgang gaat Almere de goede reeks van de afgelopen weken proberen voort te zetten. Sterker nog bij winst, kan City de (gedeelde) 5e plek in nemen op de ranglijst.

Jong PSV Eindhoven

Tegenstander is dus Jong PSV, één van de 4 teams die wij liever zien verdwijnen uit de competitie. Maandag avond op leeg sportpark in de wintermaanden, niemand zit er op te wachten, maar de vaste supporters van Almere zullen er toch weer staan.

De tegenstander staat momenteel op plek 14. In de afgelopen 5 wedstrijden wist het 2 maal te winnen, speelde het 3 keer gelijke en verloor het 1 keer. Vorige week speelde het de uit wedstrijd tegen stadsgenoot FC Eindhoven, waar het uiteindelijk 2-2 eindigde.

Onderlinge balans

Almere City en Jong PSV speelde in totaal 17keer eerder tegen elkaar in competitie verband. Almere won hier de meeste wedstrijden van, 9 keer in totaal. 3 maal werd er gelijk gespeeld en 5 keer won Jong PSV. Op de Herdgang speelde City tot nu toe 8 keer, waar het 4 maal met de winst naar huis ging. De laatste ontmoeting tussen beide teams liep overigens niet zo goed af. Er werd op de Herdgang met 5-1 verloren.

Laatste 5 ontmoetingen tegen Jong PSV Eindhoven

10-01-2022: Jong PSV Eindhoven – Almere City FC 5-1
22-10-2021: Almere City FC – Jong PSV Eindhoven 3-5
12-05-2021: Almere City FC – Jong PSV Eindhoven 1-1
21-12-2020: Jong PSV Eindhoven – Almere City FC 1-2
16-08-2019: Almere City FC – Jong PSV Eindhoven 3-2

Scheidsrechter

Scheidsrechter vrijdagavond is Dhr. Teuben. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Been en Dhr. de Koning Vierde official is Dhr. Prick

ESPN en Easy FM

De wedstrijd tegen Jong PSV Eindhoven wordt niet uitgezonden ESPN. Er zal wel een live radioverslag zijn via het Almeerse Easy FM op 95.5 FM of via easyfm.nl