Almere City FC speelt vanavond alweer de zevende competitiewedstrijd van dit seizoen. De ploeg van trainer Robert Molenaar staat nog niet op de plek waar het aan het eind van het seizoen wilt staan. Vanavond komt Jong AZ op bezoek in het Yanmar Stadion.

Nog geen goed seizoen.

Almere City FC doet het dit seizoen nog niet zo goed als wat er voor dit seizoen als doelstelling werd uitgesproken. Na 6 speelronden staat Almere City FC op een toch wel teleurstellende 12e plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 12 punten. Vorige week vrijdag werd er met 4-2 verloren van Excelsior. Thuis wist Almere City FC dit seizoen de twee voorgaande duels te winnen. Vanavond komt dus Jong AZ op bezoek in Almere. De ploeg uit Alkmaar staat na 6 speelronde op de 14e plaats met 5 punten. Afgelopen maandag speelde Jong AZ in het Yanmar Stadion de competitiewedstrijd tegen NAC Breda omdat het eigen stadion in Alkmaar niet bespeelbaar was. Jong AZ stond bijna de gehele wedstrijd met 1-0 voor maar verloor in de slotfase alsnog met 2-1 van de ploeg uit Breda.

Verleden in voordeel City

Almere City FC en Jong AZ stonden in het verleden maar twee keer eerder tegenover elkaar in Almere. Almere City FC wist beide ontmoetingen met Jong AZ om te buigen in een overwinning. Vorig seizoen werd het 2-0.

Scheidsrechter vanavond is Hensgrens, hij wordt geassisteerd door Bodde en Steeg. 4e official is de Cock.

Geen twitterverslag

Het duel zal vanavond niet live te volgen zijn via ons twitteraccount. Mocht je het duel willen volgen verwijzen wij jullie graag door naar de officiƫle twitteraccount van Almere City FC.