Almere City FC kan maandagmiddag op bezoek bij FC Dordrecht een hele mooie paasmaandag bezorgen aan haar fans. De ploeg van Ole Tobiasen is bij winst op Dordrecht zeker van de Play-offs om promotie naar de Eredivisie. Mocht RKC Waalwijk en Top Oss ook verliezen maandag is de ploeg zelfs zeker van de halve finale.

Mooie weken voor de Fans

Het zijn mooie weken voor de Almeerse fans, Almere City FC is immers al 6 wedstrijden op rij ongeslagen en stevent af op de halve finale van de Play-Offs en zelfs plek 3 in de Keuken Kampioen Divisie lonkt voor de ploeg van Ole Tobiasen. Ook maakt Almere City FC grote kans om de vierde periode in de wacht te slepen en dat kan zelfs maandagmiddag in Dordrecht al maar dan is het wel afhankelijk van o.a. Sparta Rotterdam die 5 punten achter staat op Almere City FC.

FC Dordrecht uitgespeeld

FC Dordrecht speelt dit seizoen nergens meer voor, de ploeg aan de Krommedijk staat op de 17e plaats in de Keuken Kampioen Divisie met 33 punten uit 35 duels. De laatste twee wedstrijden van FC Dordrecht werden gelijk gespeeld, afgelopen vrijdag speelde de ploeg met 4-4 gelijk op bezoek bij RKC Waalwijk. FC Dordrecht wist dit seizoen maar 8 keer te winnen, daarin wonnen ze onlangs nog op bezoek bij FC Twente met 0-1.

Statistieken in voordeel FC Dordrecht

FC Dordrecht en Almere City FC kwamen elkaar al twee keer tegen eerder dit seizoen, beide keren kwam FC Dordrecht op bezoek in Almere. In de competitie werd er met 1-1 gelijk gespeeld, en in het KNVB Beker toernooi trok Almere City FC aan het langste eind en eindigde het duel in 1-0. De laatste ontmoeting in Dordrecht was in 2017 en eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Twaalf keer eerder kwamen beide ploegen elkaar tegen in Dordrecht, daarvan won Almere City FC slechts 2 keer en werd er 7 keer verloren, 3 keer eindigde het duel onbeslist.

Arbitrage

Scheidsrechter maandagmiddag is de heer Cantineau, Assistenten zijn de heren Lapar en Jansen. Vierde offcial is de heer Ris. Het duel is maandagmiddag live te volgen via ons twitteraccount.

Let op!!! Het duel begint maandag om 14:30 uur