Almere City FC speelt vrijdagavond in het Yanmar Stadion thuis tegen FC Dordrecht. Almere City FC wist alle drie voorgaande thuisduels te winnen terwijl FC Dordrecht dit seizoen nog geen uitduel wist te winnen. Almere City FC heeft al 8 duels op rij niet verloren in het Yanmar Stadion voor de competitie.

Almere City FC moet het dit seizoen hebben van de thuiswedstrijden. Terwijl er uit nog niet werd gewonnen door de ploeg van Robert Molenaar heeft het in Almere 9 punten uit 3 duels. Almere City FC is terug te vinden op de 10e plaats met 11 punten uit 7 duels. FC Dordrecht wist dit seizoen nog maar 1 keer te winnen dat was vorige week vrijdag in het thuisduel met NEC (2-0). FC Dordrecht staat op de 16e plaats met 6 punten.

Almere City FC – FC Dordrecht wordt dit seizoen voor de 14e keer gespeeld. In de voorgaande 13 duels wist Almere City FC er 5 te winnen en werd er 6 keer verloren. 2 keer eindigde het duel zonder winnaar. In het seizoen 2011/2012 werd de grootste thuisoverwinning geboekt op FC Dordrecht (5-0)

Scheidsrechter vrijdagavond is Oostrom, hij wordt geassisteerd door Janssen en Koopman. Vierde official is Wiersma.

Het duel is vrijdagavond te volgen via ons twitteraccount.