Vanavond om 19:45 uur staat de wedstrijd tegen FC Twente op het programma in het Yanmar Stadion. Almere City FC wist in 2019 nog niet te winnen en moet dus punten halen om niet nog verder achterop te laten. FC Twente is verwikkeld in de strijd om het kampioensschap dus die hebben de punten ook hard nodig.

Almere City FC en FC Twente speelde nog nooit eerder in Almere. Eerder dit seizoen verloor Almere City FC met 1-0 in de Grolsch Veste. FC Twente kan vanavond de koppositie pakken omdat FC Den Bosch gisteren heeft verloren van FC Eindhoven. Als Almere City FC wint kan de ploeg van Santoni naar de 11e plaats klimmen.

Santoni kan vanavond beschikken over Mirani en Van Vlerken. Beide zijn fit genoeg bevonden en kunnen dus weer starten. Ook de onlangs aangetrokken Alhaft is speelgerechtigd en wedstrijd fit. Bij FC Twente maakt Assaidi zijn comback.

scheidsrechter vanavond is de heer blank, hij wordt geassisteerd door de heren Janssen en van Roekel. Vierde official is de heer Eijgelsheim. Het duel is vanavond live te volgen via ons twitteraccount.