Vanavond staat alweer de return op het programma van de kwartfinale in de play-offs om promotie naar de Eredivisie, Almere City FC speelde de heenwedstrijd in Leeuwarden met 2-2 gelijk tegen Cambuur en heeft dus de beste papieren om een ronde verder te gaan.

Almere City FC was afgelopen vrijdag de betere ploeg tegen Cambuur maar op het scorebord stond na 90 minuten slechts 2-2. Voordeel is wel dat Almere City FC twee belangrijke uit doelpunten heeft gemaakt wat betekend dat als het 1-1 wordt, Almere City FC wel door is naar de halve finale. Vorig jaar won Almere City FC in de eerste ronde over twee duels met 6-2 van MVV Maastricht

Vossebelt terug van schorsing

Bij Almere City FC keert Vossebelt weer terug van een schorsing. Hij was voor 1 duel geschorst na aanleiding van zijn rode kaart tegen Jong Ajax. Faris Hammouti die bijna het hele seizoen op de bank zat maakte een geweldige indruk in Leeuwarden en had dan ook met een assist een belangrijk aandeel in één van de twee Almeerse doelpunten.

Arbitrage

Scheidsrechter vanavond is de heer van den Kerkhof, zijn assistenten zijn de heren Vandeursen en Inia. Vierde official is de heer Nagtegaal. VAR is de heer Higler en hij wordt geassisteerd door de heer de Groot.

Kaarten alleen nog verkrijgbaar aan kassa

Kaarten voor dit duels zijn vandaag alleen nog verkrijgbaar aan de kassa van het Yanmar Stadion tot 20:45 uur. Mocht je er niet bij kunnen zijn dan is het duel te volgen via ons twitteraccount.