Voetbalplaatjes, wie kent ze nou niet. Van de Panini plaatjes uit de jaren 80 tot de hedendaagse voetbalplaatjes die je kunt sparen bij de Albert Heijn, we hebben ze allemaal wel eens verzameld. Plaatjes van Almere City FC waren er echter nog niet te sparen, tot vandaag! Vanaf nu kan je bij alle Albert Heijn filialen in Almere sparen voor voetbalplaatjes van Almere City FC.

Van plaatjes van spelers uit het eerste elftal tot plaatjes met supporters, van historische momenten tot clubiconen. Je kunt ze allemaal tegenkomen in de plaatjes die kunnen worden verzameld. De voetbalplaatjes krijg je bij de 12 Albert Heijn filialen in Almere voor elke €10,- die je aan boodschappen doet. Het verzamelalbum, waar je alle stickers in kunt plakken, is verkrijgbaar voor €1,99. Leden van de kidsclub ontvangen het album gratis.

De verzamelactie loopt tot en met zondag 28 november. Om je boekje helemaal vol te krijgen zullen er in de loop van de periode nog verschillende acties plaatsvinden. Daarnaast vind er op de 3 december een ruildag plaats in het Yanmar Stadion, wanneer Almere City FC het thuis opneemt tegen FC Eindhoven.

Manager Marketing, Media & Communicatie Perry Hendriks is blij met de actie, zo valt te lezen op de site van Almere City FC: “De samenwerkende partijen zijn meer dan een half jaar bezig geweest om dit grote project te kunnen realiseren. Wij hopen dat het bijdraagt aan de populariteit van de voetbalclub, omdat het een mooie bouwsteen is van de campagne om Almere City FC voor altijd diep te wortelen in de omgeving.”