Het seizoen zit er alweer een tijdje op en de focus kan dan ook vol op het seizoen 2022/2023. En dus is de verlengingscampagne voor je seizoenkaart in volle gang. Deze is inmiddels gestart voor seizoenkaarthouders met een plek op Vak B, de komende week volgen de andere vakken. Alvast een leuke verrassing: De seizoenkaarten worden voor iedereen die verlengd goedkoper! Hieronder vind je alle informatie!

De verlengingscampagne verloopt dit jaar gefaseerd. Zoals vermeld is het voor Vak B al begonnen. Zij hebben inmiddels een email ontvangen met informatie over hoe ze de seizoenkaart(en) kunnen verlengen. De overige vakken krijgen in de komende dagen een email:

Maandag 23 mei 10:00 uur: Vakken A2 – C1 – C2
Woensdag 25 mei 10:00 uur: Vakken F – A1
Woensdag 25 mei 19:30 uur: Vakken D – C3
Vrijdag 27 mei 10:00 uur: Vakken E1 – E2 – E3 – G1 – G2 – G3

Heb je geen email ontvangen op deze dagen en zit deze ook niet in je spamfolder? Neem dan contact op met de club, dat kan door te mailen naar ticketing@almerecity.nl.

De prijzen voor de seizoenkaarten zullen dus goedkoper zijn dan die van vorig jaar. Een fijne verrassing in deze tijden waarin alles alleen maar duurder word! Hoe duur zijn de seizoenkaarten dan hoor ik jullie vragen? Dat is helaas nog niet bekend maar zal komende week duidelijk worden als je je seizoenkaart gaat verlengen.

Doordat de prijzen verschillen met die van vorig seizoen is het ook voor de supporters die hun seizoenkaart voor 3 seizoenen hebben vastgelegd noodzakelijk om nog handmatig te verlengen, ook voor deze supporters geldt de goedkopere prijs!

De verlengingscampagne duurt tot en met 6 juni, oftewel 2e pinksterdag. Daarna worden speciale verzoeken en verplaatsingen in behandeling genomen. Vanaf 1 juli gaat de seizoenkaart verkoop van nieuwe seizoenkaarten van start.