Het is voor seizoenkaarthouders van Almere City FC vanaf nu mogelijk om hun seizoenkaart(en) te verlengen! De prijs voor je seizoenkaart is gelijk aan de prijs die je voor jouw plek in het stadion moest betalen in het door corona afgebroken seizoen 2019-2020. Nieuw is dat je ervoor kunt kiezen je seizoenkaart voor 3 seizoenen vast te zetten. De verlengperiode loopt tot 23 juni!

Seizoenkaart 3 seizoenen vastzetten

Door je kaart drie jaar vast te zetten, betaal je de huidige prijzen, ook in het geval van eventuele prijsverhogingen, zoals bij een promotie naar de eredivisie. Dit voordeel geldt zelfs bij een eventuele promotie in het derde seizoen voor het seizoen daarna. De club heeft een aantal scenario’s geschetst waarbij je kan zien wat dit in de praktijk betekend, ook de algemene voorwaarden kan je daar vinden.

Als je ervoor kiest je seizoenkaart voor 3 seizoenen vast te zetten betaal je per seizoen je seizoenkaart voor dat aankomende seizoen, Almere City FC stuurt voorafgaand aan het nieuwe seizoen een seintje. Daarnaast krijg je nog een aantal extraatjes:

  • Je eigen naam op de stoel
  • 3x per seizoen de mogelijkheid een vriend mee te nemen naar een thuiswedstrijd naar keuze
  • Unieke evenementen met de spelersgroep en/of technische staf
  • Een aantal unieke cadeautjes, waaronder een geheel verzorgde uitwedstrijd van de club
  • Unieke behind-the-scenes beelden

Seizoenkaart voor één seizoen

Uiteraard kun je er ook voor kiezen jouw huidige seizoenkaart alleen voor het seizoen 2021/2022 te verlengen, ook dit doe je op verlengen.almerecity.nl

Plattegrond en prijzen

Yanmar Stadion Plattegrond, ©Almere City FC
VakPrijs
A1€136
A2€200
B€240
C1€200
C2€180
C3*€136
D1*€136
E1€150
E2€170
E3€190
F€230
G1€190
G2€170
G3€150

*De vakken C3 en D1 zijn sfeervakken met een staantribune.

Verlengperiode en verplaatsing verzoek

De periode om de seizoenkaart(en) te verlengen loopt tot 23 juni. Daarna vervalt de reservering op jouw plaats en kan iemand anders besluiten een seizoenkaart aan te schaffen op jouw huidige plaats in het stadion.

Wil je komend seizoen op een andere plek in het stadion zitten? Dan kan je dat tijdens het verlengen van de seizoenkaart aangeven. In de periode tussen 23 juni en 28 juni zal er dan contact opgenomen worden om te bespreken naar welke plaats je wilt verhuizen.

Nadat de verplaatsingsverzoeken zijn verwerkt gaan de poorten open voor alle supporters die momenteel geen seizoenkaart hebben maar deze wel graag willen aanschaffen.

Uiteraard hebben wij bij Almere City Fans onze seizoenkaarten bij de club al verlengd en hopen jullie komend augustus bij de start van het nieuwe seizoen weer in het Yanmar Stadion te zien juichen!

Ga naar de verlengsite!