Na een periode waarin huidige seizoenkaarthouders hun kaart konden verlengen is het vanaf nu mogelijk een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen! Wil je er het hele seizoen bij zijn in het Yanmar Stadion? Schaf jouw seizoenkaart dan aan! Dit kan al vanaf 133 euro.

Al meer dan 1200 supporters hebben inmiddels een seizoenkaart aangeschaft en vanaf nu kunnen ook supporters die nog geen seizoenkaart hadden hun kaart kopen. Dit doe je op https://tickets.almerecity.nl/verkoop/Seizoenkaart20222023. Daar moet je eerst even een account aanmaken, waarna je je seizoenkaart(en) kan aanschaffen!

Eigen plekje of toch vrije zitplaats?

Nieuw dit seizoen is de vrije plaatskeuze op de Oosttribune, de oude hoofdtribune. Daar koop je een seizoenkaart voor €170,- en mag je vervolgens zelf bepalen waar op de tribune, met uitzondering van Vak F, je gaat zitten tijdens de wedstrijd. Dit biedt meer vrijheid als je bijvoorbeeld een keer vrienden mee wilt nemen en bij elkaar wilt zitten. Of als je een keer op een andere plek op de tribune plaats wilt nemen.

Toch lekker je eigen plekje? Dat kan nog altijd op de hoofdtribune. Daar koop je voor €190,- je eigen vaste stoeltje die het gedurende de competitie van jou zal zijn.

Op de staanvakken C3 en D1 blijft het natuurlijk ook het zelfde, aangezien daar geen zitplaatsen zijn. Voor €133,- sta je daar met je medesupporters het hele seizoen Almere City FC aan te moedigen!

30% korting

Voor supporters ouder dan 65 jaar en onze jongere supporters die nog geen 18 zijn geldt een korting van 30%.

We gaan een mooi Keuken Kampioen Divisie seizoen tegemoet met veel mooie tegenstanders! Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het Yanmar Stadion een onneembare vesting zal worden voor deze clubs!