De afgelopen weken konden we al meekijken en vragen stellen tijdens het online supporterscafe op de vrijdagavond, maar vanavond is het tijd voor een echte ambassadeursavond. Deze zal uiteraard, online, plaats vinden. Let op: je moet je dit keer van te voren aanmelden!

Uiteraard is er door de gebeurtenissen de laatste weken veel te vertellen. Vanaf 20:00 zal je worden bijgepraat over het wel en wee van de club door algemeen directeur John Bes. Ook andere personeelsleden van de club zullen aanwezig zijn, net als trainers en enkele selectieleden.

Uiteraard is er ook een mogelijkheid om vragen te stellen, tips in te sturen of gewoon je mening te delen. Om mee te kijken/luisteren en vragen te kunnen stellen dien je je wel van te voren aan te melden. Dat kan door een email te sturen naar perszaken@almerecity.nl. Je krijgt dan voor de start een linkje in je mailbox waarmee je kan deelnemen aan de ambassadeursavond. Dit gaat via Microsoft Teams en je kan dat linkje dan openen via de webbrowser of via je Apple/Android smartphone. Wanneer je via de smartphone mee wilt doen dien je wel de app van Microsoft Teams te downloaden, een account aanmaken hoeft niet.