Bram van Vlerken gaat Almere City FC aan het einde van het seizoen verlaten. Hij keert terug bij de club waar het voor hem allemaal begon: Helmond Sport.

Daar in Helmond doorliep de rechtsback de jeugdopleiding totdat hij als 16 jarige naar PSV Eindhoven vertrok. Tot een doorbaak in het eerste van PSV kwam het niet, maar na 91 wedstrijden bij Jong PSV in de Jupiler League kwam Van Vlerken bij Almere City FC terecht.

Inmiddels zijn we weer 4 jaar verder en kan Van Vlerken nog toetreden tot de club van 100 van Almere City FC. Hij zit namelijk al op 96 wedstrijden voor de Flevolandse club. Aangezien hij dit seizoen weer vaste waarde is in de selectie van Alex Pastoor en we nog precies 4 wedstrijden te gaan hebben (uiteraard meer als we ons plaatsen voor de playoffs) kan Van Vlerken nog de 100 aantikken.

Het zijn dan dus ook wel meteen de laatste wedstrijden voor Van Vlerken bij Almere City FC, die volgend jaar te bewonderen is op De Braak.

Vanuit Almere City Fans willen we je bedanken voor je inzet van de laatste jaren en wensen we je veel succes bij Helmond Sport!