Het is de afgelopen weken druk met proefspelers die komen en gaan. Zo sloot vorige week Kai Heerings aan als proefspeler bij Almere City. Hij mocht zich ook bewijzen in de oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht, maar is inmiddels alweer vertrokken. Hij is afgetest en zal geen contract aangeboden krijgen.

Jelle Goselink, die op zoek is naar speeltijd, was juist op proef bij een andere club. De aanvaller was 2 weken lang in Oss om zich te bewijzen bij competitiegenoot TOP Oss. Hij is vandaag weer teruggekeerd bij Almere City FC en zal weer aansluiten bij het eerste elftal, net op tijd voor de oefenwedstrijd tegen Jong Ajax.

Kyvon Leidsman heeft de leiding van TOP Oss wel kunnen overtuigen. De aanvaller die de afgelopen 2 seizoenen bij Jong Almere City FC speelde heeft een contract getekend voor één seizoen. Het contract van Leidsman liep een maand geleden af bij Almere City FC waardoor hij transfervrij kan tekenen in Noord Brabant. Mede door een hardnekkige blessure kwam Leidsman slechts tot 11 wedstrijden bij de beloften van Almere. Nu maakt hij dus alsnog de overstap naar de Eerste Divisie. Wij wensen Kyvon uiteraard veel succes bij TOP Oss!