Almere City FC en de bekende snackbarketen FEBO zijn een samenwerking aangegaan om de bekende FEBO mure naar het Yanmar Stadion te brengen. Binnenkort kan je dan ook een snack uit de muur trekken in het vernieuwde stadion van Almere City FC.

Met de uitbreiding van de capaciteit van het stadion kwam de club voor een uitdaging te staan hoe ze de horeca het beste kunnen verzorgen. Om zoveel mogelijk fans van een snack te kunnen voorzien in de korte tijd die er is vlak voor de wedstrijd, tijdens de rust en net na de wedstrijd kwam de club met het idee automatieken in het stadion te installeren. Daaropvolgend werd er contact opgenomen met FEBO om de muren te realiseren.

Hoewel de muur bij FEBO vooral bekend staan om de kroketten, frikandellen en andere vette happen zal de foodwall bij Almere City ook gevuld gaan worden met andere snacks. De foodwalls komen op verschillende plekken in het stadion, in eerste instantie alleen bij de thuisvakken om het succes ervan te kunnen meten. De intentie is er om, bij succes, het aantal foodwalls uit te breiden en dan ook in het uitvak aan te bieden.