De Cijfers

Bier8
Horeca7
Uitvak8
Prijs5
Overig0
30

Afgelopen vrijdag stond de uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma. Een wedstrijd waar wij van vorig seizoen nog goede herinneringen aan over houden. Toen wist City in de laatste minuten van de wedstrijd met 1-2 te winnen en zorgde daarvoor dat de Koempels dit jaar in de Eerste Divisie speelt.

De reis naar de stad in Limburg, waar ze na mijn mening toch echt meer Duits praten dan Nederlands, is er altijd een van formaat. Drie uur zaten de supporters van Almere City in de bus voor dat zij het Parkstad Limburg Stadion bereikte.

Foto: Almere City Fans

Aangekomen bij het stadion en door de controle heen, zien wij een schoon en verzorgt uitvak. Het uitzicht op het veld is goed en geeft een mooi overzicht op het veld en het stadion. Het hek aan de voorkant van de tribune is wel een beetje overbodig. Het neemt wel wat zicht weg als je laag staat, en dat de punten bovenop het hek scherp zijn, dat was in de play-off wedstrijd in Mei wel bewezen.

Zowel de heren als bij de dames, waren de toilette schoon, netjes en voorzien van toilet papier. Dit hebben wij ook wel eens anders gezien in andere stadions.

Foto: Almere City Fans

De catering in het uitvak was netjes en het assortiment was ruim genoeg. Het Brand bier was in 2 verschillende maten te koop en er was zelfs alcoholvrij bier. De koffie was lekker, maar de bekertjes waren wat aan de slappe kant en 2,50 was dan misschien ook wat prijzig.

Foto: Almere City Fans
Foto: Almere City Fans

Het kaartje voor uitvak was overigens € 15,50 (dit is zonder de 0.50 cent administratie kosten) en dit is toch behoorlijk wat geld voor een wedstrijd op het tweede niveau in Nederland.

Punten verdeling

Bier

  • 8 punten voor het bier. Het bier werd in twee maten geschonken en dat is altijd fijn!

Horeca

  • 7 punten Er is voldoende assortiment, verschillende dranken en soorten snoep. Toch is de koffie en thee wat duur, maar een broodje met een snack is 3.50 is dan wel weer wat prijzig.

Uitvak

  • 8 punten Het zicht op het veld is goed. Toch zijn de hekken aan de voorkant van het vak hinderlijk. Het sanitair was netjes en schoon!

Prijs

  • 5 punten 15,50 voor een kaartje in de Tweede Divisie is gewoon te veel.

Overig

  • 0 punten