De Cijfers

Bier8
Horeca6
Uitvak7
Prijs8
Overig-1
28
Afgelopen vrijdag stond er weer een bezoek aan Stadion De Braak op het programma. Een wedstrijd waar City zich moest gaan herpakken, na de wat mindere resultaten van de afgelopen weken. Voor deze wedstrijd was er alweer een verplichte auto/bus combi en wij vragen ons langzaam aan af, of wij überhaupt dit seizoen nog eens een keer met vrij vervoer naar een uitwedstrijd mogen. Ondanks de combi regeling kopen toch 42 supporters een kaartje voor de wedstrijd. Een laag aantal vergeleken met de afgelopen weken, maar ook niet zo raar. Het is ook alweer de 3e uitwedstrijd in 8 dagen en z’n dagje kost nou eenmaal toch aardig wat centjes. Gelukkig kostte het bus-auto combi kaartje maar € 7,50 (dit is inc. 50 cent administratie kosten) en reizen wij met de auto en de bus af naar Helmond.
Foto: Almere City Fans
Foto: Almere City Fans
Na een kleine stop om wat te eten en wat drankjes verder, kunnen wij onze auto parkeren op de gezamenlijke parkeerplaats voor de uit en thuissupporters bij het stadion. Na de kaart controle betreden wij het uitvak. Dit vak bij Helmond bevindt zich op de lange zijde van het stadion en geeft een redelijk tot goed zicht op het veld. Een nadeel is dat er aan de linkerkant van het vak een hek staat dat toch redelijk wat zicht weg neemt, als je wat meer naar links staat.
Foto: Almere City Fans
De catering is bij Helmond altijd goed verzorgd en dat is ook dit jaar weer het geval. Bier was in 2 maten te koop. Voor een klein biertje betaalde je 2 euro en voor een grote 4. Jammer genoeg was dit wel dan weer Bavaria. Voor een beker cola betaalden wij 2 euro en dit was ook de prijs voor de koffie en thee. Verder werden er broodjes kroket, frikandel en hamburger verkocht voor € 3  wat wij persoonlijk weer even net wat te veel vinden voor wat je krijgt.
Foto: Almere City Fans
Foto: Almere City Fans
Almere speelt uiteindelijk weer geen beste wedstrijd, maar pakt wel de 3 punten door met 1-2 te winnen. Volgende week spelen wij thuis tegen Cambuur en de week daarop staat de uitwedstrijd tegen TOP Oss op het programma. Punten verdeling Bier
  • 8 punten Voor het hebben van 2 maten bier tegen een normale prijs!
Horeca
  • 6 punten Er is voldoende assortiment in het uitvak van Helmond, toch is de koffie en thee wat duur en vinden 3 euro voor een broodje kroket ook wat aan de hoge kant.
Uitvak
  • 7 punten Het zicht op het uit vak is redelijk tot goed, alleen jammer van het hek aan de linkerkant.
Prijs
  • 8 punten 7,50 euro voor een auto-combi ticket is een mooie prijs.
Overig
  • -1 punten Dit omdat er Bavaria geschonken werd in het uitvak.