De Cijfers

Bier7
Horeca7
Uitvak6
Prijs6
Overig2
28
Met de gedachte “beter laat, dan nooit” is hier dan toch de Uit is ook Gezellig van FC Den Bosch. Deze wedstrijd werd gespeeld op 21 september en was uiteraard weer te bezoeken met een onnodige Auto-Combi. Gelukkig waren de regels deze keer niet zo streng. We konden ons gewoon na 19:00 melden bij het uitvak en daar werden ook de toegangskaartjes gegeven. Geen onnodig omwisselen op een verlaten parkeerplaats langs de A2. Dit was dan ook de reden dat wij rond kwart voor 6, met flink wat bier en een fles vodka, in de auto stapte en naar het zuiden reden. Nadat wij via een omweg en veel boerenland weggetjes (om de file te ontlopen) aankwamen bij het stadion dronken we onze net geopende pilsjes op en liepen wij richting de ingang van het stadion. Hier lieten wij ons gekochte kaartje van 13,- euro zien en na dat wij gefouilleerd waren konden wij rustig een plekje opzoeken in het grote uitvak.
Foto: Almere City Fans
Foto: Almere City Fans
Voor dat dit seizoen begon was FC Den Bosch een van de 4 uitvakken waar geen bier geschonken zou worden in het uitvak. Maar Tot Ons Plezier (onee wacht dat zijn de buren uit Oss) kwam er dus wel bier uit de tap deze avond. Het was dan weliswaar wel Bavaria, maar op dit momenten is zelfs Bavaria even echt bier. De meiden uit de catering stonden hier voor het eerste maar werkte vlot en snel en aangezien het zicht ook nog wat wil, was het helemaal geen straf om hier je Bavaria “biertje” te halen. Een klein biertje kost hier trouwens € 2,50 en een grote bier € 4,-.
Foto: Almere City Fans
Eenmaal met een biertje in ons hand, hebben we vanaf het uitvak goed zicht op het veld. Geen rare hekken of netten die het zicht belemmeren. De tribune staat nog relatief dicht op het veld wat de wedstrijd beleving alleen maar beter maakt. Wat ons wel echt opviel. Er miste zowel op de heren als op de dames WC, het wc papier.
Foto: Almere City Fans
Foto: Almere City Fans
Almere City FC won deze wedstrijd met 1-4 van de nieuwe club van Kakhi Jordania.

Punten verdeling

Bier

  • 7 punten Voor het verkopen van bier in het uitvak en 2 maten bekers. Ook de prijzen waren niet abnormaal hoog. Wel werd er Bavaria geschonken dat de meeste supporters bij Almere toch niet heel lekker vinden. Vandaar de 7 punten.

Horeca

  • 7 punten De prijzen in het uitvak zijn goed, voldoende assortiment

Uitvak

  • 6 punten Het uitvak bij FC Den Bosch geeft je goed zicht op het veld. Er zijn zitplaatsen, bij de wc’s miste zowel bij de heren als bij de dames wc wel het WC papier. Dit is toch wel lastig op sommigen momenten

Prijs

  • 6 punten 12.50 euro voor een kaartje is redelijk, maar om geen combi korting te geven en wel een auto combi op te leggen, dat kan natuurlijk niet. Daarom deze lage score voor de prijs van het ticket.

Overig

  • 2 punten Omdat de meiden van de Catering er voor de eerste dag stonden en erg hun best deden!