Op vrijdag 12 oktober wacht alweer de volgende uitwedstrijd en dit maal gaan we met zijn allen naar Volendam! De Markermeerderby staat dan op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Hieronder leggen we uit hoe je daarbij aanwezig kunt zijn, met dit keer een speciale mogelijkheid: De Bootcombi!

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd:  FC Volendam – Almere City FC
Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie
Datum:  12 Oktober 2018
Tijd:  20:00 uur
Stadion:  KRAS Stadion 

Locatie: Sportlaan 10, 1131 BK Volendam

Met de boot!

Al jaren wordt er over gesproken, maar dit jaar proberen we het ook een realiteit te maken: Met de boot naar Volendam! Voor het eerst in de geschiedenis zal er een boot vol supporters de overtocht maken naar het vissersdorp. Ook jij kunt bij deze unieke tocht aanwezig zijn, want de boot is open voor iedereen!

Voor €35,- ben jij zeker van een plek op de boot en heb je ook meteen een kaartje voor de wedstrijd binnen! Om 17:00 begint het boarden bij Blocq van Kuffeler, de boot zal rond 17:30 uitvaren.

Wanneer de boot is aangekomen in Volendam is het nog een klein stukje lopen naar het Stadion, wat natuurlijk mooie beelden zal opleveren met een grote groep Almere City Fans! Ook de terugweg zal per boot gaan, waardoor je savonds weer bij Blocq van Kuffeler aankomt.

Op de boot zijn er ook verschillende consumpties verkrijgbaar en zal er gezorgd worden voor gezellige muziek!

Hebben we je al overtuigd om mee te gaan met de boot? Koop dan je kaartje via tickets.almerecity.nl, kies daar voor de bootcombi! Doe dit zo snel mogelijk, zodat de club zeker is van genoeg aanmeldingen om de boot te kunnen laten varen! Mocht de boot uiteindelijk niet gaan varen, dan wordt je geld teruggestort op je rekening en kan je altijd nog met de bus of met de auto naar Volendam afreizen, maar een unieke kans als dit mogen we niet missen natuurlijk!

Met de bus of met de auto

Ben je niet in de gelegenheid om met de boot mee te gaan, dan kan je ook met de bus of met de auto naar Volendam. Vanuit de club wordt er weer een bus geregeld, dit keer kost die €20,- inclusief wedstrijdkaartje. Het instappen begint om 18:00 bij het Yanmar Stadion en omstreeks 18:15 zal de bus gaan rijden. 

Wil je met je eigen auto naar Volendam? Ook dat kan! Voor een autocombikaartje ben je 8 euro kwijt, er is geen omwisselpunt. Vanaf 18:00 ben je van harte welkom voor een hapje of drankje op de welbekende dijk van Volendam! Let wel op dat je je auto alvast bij het uitvak parkeert, wel zo handig om makkelijk en snel weer naar huis te kunnen na de wedstrijd!

Ook kaartjes voor de bus en auto koop je via tickets.almerecity.nl! Tot dan!