Op vrijdag 3 mei speelt Almere City FC de laatste uitwedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Deze keer reizen wij af naar de buren in Amsterdam, waar de wedstrijd tegen Jong Ajax wordt gespeeld. Voor deze wedstrijd geld voor het eerste dit seizoen een vrij-vervoer regeling. Het is voor Almere City FC een belangrijke wedstrijd. Na het winnen van de periode titel afgelopen vrijdag, heeft Almere nog 1 punt nodig om de eerste ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs over te slaan.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Jong Ajax – Almere City FC
Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie
Datum:  3 mei 2019
Tijd:  20:00 uur
Stadion: Sportpark De Toekomst

Geen supporters bus, wel vrij vervoer!

Door de korte afstand (35 kilometer) is er besloten geen bus te laten rijden naar deze wedstrijd. Wel kunnen supporters van Almere City FC met het openbaar vervoer afreizen naar de hoofdstad. De kaartjes voor het uitvak kosten € 5,50 (inc. administratie kosten)

Met de auto

Met de auto afreizen naar Amsterdam kan ook. In dat geval betaal je
€ 5,50 (inc. administratie kosten) voor het toegangskaartje. Bij het cateringpunt van het bezoekersvak kan een parkeermunt gekocht worden. Het parkeren bij het uitvak kost € 3,- Het bezoeken van de binnenstad van Amsterdam voor en na de wedstrijd is toegestaan. Bestellen kan door HIER te klikken.