Na de met 3-1 verloren wedstrijd tegen Jong FC Utrecht heeft Almere City FC de laatste 3 wedstrijden van het jaar 2019 winnend weten af te sluiten. De volgende uitwedstrijd die op het programma staat is er meteen een tegen een concurrent in strijd om plaats in de top van de Eerste Divisie. Zondag 12 januari speelt Almere City FC de eerste uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in stadion De Adelaarshorst.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Go Ahead Eagles – Almere City FC Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie Datum:  12 januari 2020 Tijd:  14:30 uur Stadion: Stadion De Adelaarshorst

Met de bus

De club organiseert ook deze wedstrijd weer een bus. Deze kost €18,50 en vertrekt om 12:15. Let op: de verkoop van de buscombi kan eerder worden gestopt, wanneer Almere City FC inschat dat het niet meer rendabel is meer bussen in te zetten. Bestel dus tijdig!

Met de auto

De wedstrijd is ook met de auto te bezoeken. Een los kaartje kost €6,50. Ga je met de auto? Parkeer deze dan bij het uitvak! Het omwisselen van het omwisselbiljet kan bij het uitvak in Deventer Het bezoeken van de wedstrijd met het openbaar vervoer is niet toegestaan! Kaart bestellen kan door HIER te klikken.