Ondanks dat Almere City FC in de competitie nog niet echt potten kan breken, staat 27 oktober de eerste beker wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander in het eigen Yanmar Stadion is Go Ahead Eagles, dat is de zelfde tegenstander als in 2019 toen er met 1-3 in eigenhuis werd verloren. Hopelijk kan deze wedstrijd voor nieuwe energie zorgen en City een ronde verder brengen in de snelste weg richting Europees voetbal.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Almere City FC – Go Ahead Eagles
Competitie: 1e ronde KNVB Beker
Datum: 27 oktober 2021
Tijd:  20:00 uur
Stadion: Yanmar Stadion

Losse Kaarten

Voor de wedstrijd hanteert City 2 soorten prijzen voor de thuis supporters. Voor de buitenste vakken zijn de prijzen 5 euro. Dit is voor de vakken: A1, C3, D1, E1 en G3.

Voor de overige vakken is de prijs 10 euro, dit zijn de vakken: A2, B, C1, C2, E2, E3, F, G1 en G2.

Kaarten zijn te koop via de nieuwe ticketshop van almere: tickets.almerecity.nl

Seizoenkaarthouders

Voor seizoenkaart houders heeft Almere City een leuke mededeling. Zij krijgen gratis toegang tot de wedstrijd met hun seizoenkaart. Zij hoeven dus niet een apart ticket te kopen en kunnen gewoon op hun eigen stoel/vak plaats nemen.

Speciaal beker tenue

Zo als eerder al bekend gemaakt speelt City deze wedstrijd in een speciaal beker tenue. Dit shirt is ontworpen door de supporters en medemogelijk gemaakt door Sharp Flevoland. De eerste lading shirts is al uitverkocht, maar er kan nog een na bestelling gedaan worden via de online fanshop.