Aanstaande vrijdag staat de laatste wedstrijd van de competitie op het programma, in Den Haag is dan ADO de tegenstander. Tickets voor deze wedstrijd zijn inmiddels te koop via de website van Almere City FC. Wel zijn er deze keer extra regels aan verbonden. Zo is er 1 op 1 verkoop, wat betekend dat elke supporter maar 1 kaarten kan kopen. De kaarten kunnen alleen gekocht worden door seizoenkaarthouders van Almere City FC. Wel is er een uitzondering voor supporters die kunnen aantonen, dat ze regelmatig bij Almere City wedstrijden bezoeken. Verder is het alleen mogelijk om de wedstrijd te bezoeken met de auto of de supporters bussen.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: ADO Den Haag – Almere City FC
Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie
Datum: 29 april 2022
Tijd:  20:00 uur
Stadion: Cars Jeans Stadion

Met de bus

De club organiseert deze wedstrijd weer een bus. Deze kost €17,- inc. wedstrijd ticket en administratie kosten. Per persoon kan er dus 1 tickets worden gekocht. Het meenemen van eigen drinken en eten is toegestaan, maar de club verkoopt zelf ook drinken in de bus. De bus vertrekt rond 17:30/17:45 bij het Yanmar Stadion. Bij het instappen wordt legitimatie gecontroleerd.

Met de auto

De wedstrijd is met de auto te bezoeken. Een los kaartje kost €7,-. De auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats voor de uitsupporters bij het uitvak. In totaal is er plek voor 75 auto’s. Bij aanschaf van een tickets krijg je een omwisselbiljet. Deze kan je op de parkeerplaats van wegrestaurant ‘De Brug’ aan de zuidwaartse richting van A4 tussen afslag Hoofddorp en Nieuw-Vennep, omwisselen voor je wedstrijd ticket om: 18:30!! Bij het omwisselen wordt legitimatie gecontroleerd.

Kaart bestellen kan door HIER te klikken.