Op vrijdag 23 augustus speelt Almere City FC alweer de tweede uitwedstrijd van het seizoen. Almere City en de supporters mag dan afreizen naar Helmond. Hoewel de wedstrijd staat aangemerkt als “vrij vervoer” is dit in onze ogen niet het geval. Het afreizen met het openbaar vervoer is namelijk niet toegestaan. Wij zien dit dan ook gewoon als auto-combi.

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Helmond Sport – Almere City FC
Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie
Datum:  23 augustus 2019
Tijd:  20:00 uur
Stadion: SolarUnie Stadion

Met de bus

Almere City FC organiseert ook deze uitwedstrijd een supporters bus. De busreis naar Brabant kost €18,50 inc. wedstrijd ticket. De bus vertrekt om 17:45 vanaf de parkeerplaatsen bij het Yanmar Stadion. Zorg dat je minimaal een kwartier van te voren aanwezig bent. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Inschrijven voor de bus doe je door HIER te klikken.

Met de auto

Met de auto afreizen naar Helmond kan ook. In dat geval betaal je € 6,50 voor het toegangskaartje. Het bezoeken van de binnenstad voor en na de wedstrijd is toegestaan vanwege de vrijvervoer regeling. Tickets kan je kopen door HIER te klikken. 

Overige informatie

Het afreizen met de trein naar Helmond is niet toegestaan. Over een bezoek aan de binnenstad van de Brabantse stad is niks gemeld. Wij gaan er dan ook vanuit dat dit dan ook mag, vanwege de “vrij vervoer” regeling.