De uitwedstrijd tegen De Graafschap is dit seizoen te bezoeken via een auto/bus combi. De laatste keer dat we naar De Vijverberg gingen waren we met ongeveer 500 man! helaas verloren we toen de finale van de playoffs en promoveerde De Graafschap naar de Eredivisie. Daar hielden zij het 1 seizoen vol, waardoor we weer naar het oosten van het land gaan. Ook deze wedstrijd willen we weer met veel supporters die kant op. Zo gaan er inmiddels al meerdere bussen naar de wedstrijd! Lees hier al de informatie die je moet weten over de kaartverkoop zodat ook jij bij de wedstrijd kan zijn!

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: De Graafschap – Almere City FC
Competitie: Keuken Kampioen Divisie – Eerste Divisie
Datum: 4 oktober 2019
Tijd: 20:00 uur
Stadion: De Vijverberg

Met de bus

De wedstrijd tegen De Graafschap is o.a. te bezoeken met de supporters bus. De door de club georganiseerde bus kost € 18,50 (inc. administratie kosten). Het instappen kan vanaf 17:15 en om half 6 zullen de bussen richting de Achterhoek rijden. Het is toegestaan om maximaal 2 alcoholische dranken per persoon mee te nemen.

Kaarten voor de bus zijn te koop via de online ticketshop van Almere City FC.

Met de auto

De wedstrijd bezoeken met de auto kan ook. Kaarten hiervoor kosten maar € 6,50 (inc. administratie kosten). Tickets hiervoor zijn ook te koop via de ticketshop.