Thomas Verheydt speelt komend seizoen voor Almere City FC. De 27 jarige spits heeft getekend tot de zomer van 2021.

Verheydt komt over van Go Ahead Eagles, waar hij nog een contract had tot 2020. Het is echter niet bekend of Almere City FC een transfersom moet betalen voor de spits en hoe hoog deze zou zijn als dat wel zo is. De club uit Deventer, waar Jack de Gier nu trainer is, heeft namelijk eerder aangegeven een vertrek niet in de weg te staan en op zoek te zijn naar een andere aanvaller.

De afgelopen week zag het er naar uit dat Thomas Verheydt naar het Schotse St Mirren zou gaan. Die club had al contact met Go Ahead Eagles en ook een contract aangeboden aan Verheydt. Op twitter werd vandaag echter bekend dat een Nederlandse club dat aanbod had weggeblazen. Die club blijkt dus Almere City FC te zijn.

Het afgelopen seizoen was Verheydt goed voor 13 doelpunten in 35 wedstrijden in dienst van Go Ahead Eagles. Eerder kwam de spits die vooral bekend staat om zijn werklust uit voor Crawley Town (20 wedstrijden, 2 goals), MVV (70 wedstrijden, 17 goals), Ijsselmeervogels (56 wedstrijden, 27 goals) en Jodan Boys (15 wedstrijden, 7 goals).

Hij zal in Almere de strijd aan moeten gaan met Stjin Meijer en wellicht Ruud Boymans.