Ze zijn terug van weg geweest, de Almere City Fans sjaals! Dit keer met een nieuw ontwerp, maar hij blijft zijn klassieke stijl houden en dus een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom!

Ontwerp

Het ontwerp van de sjaal is simpel en volgens ons, net zo als onze vorige sjaal echt in authentieke voetbal stijl. Wij hebben deze keer gekozen voor en rood sjaal met wit/zwart lijntjes en zwarte franjes. Aan een kant van de sjaal zit aan de voor en achterkant ons logo. Deze is niet mee gebreid maar ook bij deze sjaals hebben wij gekozen voor een geborduurde badge die in de sjaal is verwerkt, hierdoor heeft deze veel detail! Ook is deze editie wat langer dan onze vorige, dit op verzoek verschillende supporters!

Met de aanschaf van de sjaal helpt u Almere City Fans. Een website kost nou eenmaal geld, met de winst van de sjaals kunnen wij ook de komende tijd de Almere City supporters voorzien van nieuws, verslagen en foto’s.

Ik wil zo’n sjaal!

De sjaal hebben wij in beperkte oplagen laten maken. De sjaal kost maar 12 euro en is via de mail (info@almerecityfans.nl) te bestellen. De sjaal bezorgen wij binnen Almere en Lelystad gratis binnen 3 werkdagen. Buiten Almere en Lelystad zal het standaard verzendtarief gelden.