Op zaterdag 13 juni 2020 gaat een groep supporters (vak-D) van Almere City FC zich inzetten voor het goede doel. Stichting Kanjer Wens is een organisatie die zich dagelijks inzet voor ernstig zieke kinderen en de supporters dragen hier graag een steentje aan bij.

Tientallen hardlopers. 1 doel!

Hoe gaan zij dit doen?

De supporters gaan zoveel mogelijk donaties ophalen door een “rondje” Weerwater te hardlopen.

In eerste instantie was het de bedoeling van de groep supporters om mee te doen aan de Almere City Run. Door de huidige Corona Crisis gaat deze nu niet meer door. Er is daarom gekozen om het wel bekende rondje Weerwater te lopen. De supporters gaan dit uiteraard doen op gepaste afstand van elkaar, waardoor de huidige regels van het RIVM niet overtreden worden.

Iedereen is welkom om te doneren! Zowel de start als de Finish is op de heuvel in het Lumierepark en er word rond 11:00 verzameld.

Zowel de club als supporters maatschappelijk actief in de stad

De club zelf is de afgelopen jaren al druk bezig op maatschappelijk gebied. Het is daarom mooi om te zien dat ook de supporters van de club op eigen initiatief, ook hun steentje bij dragen.

Inmiddels is er al meer dan 2700 euro binnen gekomen. De bedoeling is dat uiteindelijk minimaal 7500 euro wordt op gehaald.

DONEREN:
https://actie.kanjerwens.nl/team/vak-d

Meer informatie over de stichting:
https://kanjerwens.nl/

Foto: Vak D / Ultras Almere

Eerder in deze Corona Crises lieten de supporters van Almere City zich ook al horen. Dit spandoek werd opgehangen bij het Almeerse Flevo Ziekenhuis, om de zorgmedewerkers te steunen!