Stijn Meijer heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een twee jarige contract bij Almere City FC. De spits komt over van Eredivisionist Willem II.

Het afgelopen seizoen speelde de speelde de 18-jarige speler bij Willem II 0 19. Hij kwam tot veertien duels en scoorde daarin 17 keer. Almere City wil hem nu de kans geven in het Betaald Voetbal.

,,Mijn gevoel bij deze club is top”, reageert Meijer op de club website. ,,De ambities en kernwaarden van Almere City FC spreken mij enorm aan. Jong, eigenwijs en ambitieus. Dat eigenwijze heb ik ook wel een beetje. Mijn doel voor dit seizoen is om zoveel mogelijk minuten te gaan maken in het eerste elftal en belangrijk te zijn voor het team. Het liefst met goals natuurlijk.”

Robert Maaskant is blij met de komst van de jonge speler ,,Stijn is een lange spits, die iets bijzonders heeft in en rond het zestienmetergebied. Hij heeft een uitstekend gevoel voor de goal. In zijn nog jonge carrière heeft hij ups en downs meegemaakt. Het is een jongen die in meerdere jeugdopleidingen heeft gevoetbald, een beloftevolle speler.”