De nieuwe hoofdtribune is inmiddels alweer een paar wedstrijden in gebruik maar in en om het Yanmar Stadion wordt nog altijd flink gebouwd en verbouwd. Vanavond wacht Helmond Sport dus hierbij een update wat je allemaal kan verwchten.

In fase twee zoals de club het deel van de verbouwing nu noemt zijn de oude hoofdtribune en het bussinessgebouw aan de beurt. Afgelopen weken zijn bij de tribune’s achter het doel en lange zijde de achterwand en het dak vervangen in de nieuwe kleuren. Ook is er begonnen aan de fundering voor het bussinessgebouw die wordt uitgebreid. Naast het huidige Vak D en de lange zijde zijn ze ook begonnen om de grond klaar te maken om de tribune aan beide zijde uit te breiden. Ook werden donderdagmiddag op de oude hoofdtribune nieuwe stoelen geplaatst met de tekst: Almere City FC. Inmiddels zitten alle stoelen op hun plek want immers wacht Helmond Sport vanavond.

Vanavond zal ook voor het eerst de nieuwe FEBO muur in gebruik worden genomen tijdens de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport.

Hieronder enkele foto’s van de verbouwing van afgelopen weken.