Almere City FC blijft tot zeker 2025 nog spelen in het Yanmar Stadion, dat werd bekend nadat de naamgever van het Stadion zijn contract met 3 seizoenen heeft verlengd.

Het is inmiddels een begrip in Almere: Het Yanmar Stadion. al sinds 2015 is het japanse bedrijf de naamgever van het stadion op het Fanny Blankers Koen Sportpark in Almere, voorheen het Mitsubishi Forklift Stadion. Daarmee zal er dus op zijn minst en decennium gevoetbald worden in het Yanmar Stadion. CEO Peter Aarsen van Yanmar Europe is op de clubsite zeer positief over de verlenging: “Met deze overeenkomst spreken wij het geloof uit in het ambitieuze nieuwe driejarenplan van Almere City FC. Ambitie, prestatie en groei verbinden ons. Het is indrukwekkend wat Almere City FC hier met de bouw van het nieuwe stadion in coronatijd heeft bewerkstelligd. De club krijgt steeds meer naamsbekendheid en is steeds meer een verbindende factor in de regio, ook nu het sportief even tegen zit.”

Ook Algemeen Directeur is uiteraard tevreden over de verlening: “YANMAR is inmiddels al zes seizoenen een droompartner. Samen geloven we in de ambitie van de club. Prachtig dat dit juist op dit moment wordt bevestigd door Yanmar. In lastige tijden leer je je vrienden kennen en het mag duidelijk zijn dat Yanmar een hele betrouwbare en proactieve vriend is gebleken.”

Het Yanmar Stadion was de laatste jaren onderhevig aan een flinke verbouwing en upgrade. Zo werden er nieuwe tribunes gebouwd die het hele veld omarmen waardoor de capaciteit is verhoogd naar 4.501.