Het zijn donkere dagen in December, maar ook feestdagen! Dit geld natuurlijk ook voor de kinderen in De Kinderkliniek. De afgelopen week brachten Damon Mirani, Chiel Kramer en Mike grim een bezoekje aan deze afdeling van het Flevoziekenhuis. Hier deelden ze hoogstpersoonlijk 35 fancards uit, zodat ook zij de wedstrijden van Almere City FC kunnen bezoeken. 

Dit bezoek is onderdeel van het maatschappelijke project Almere voor Almere. Hierin stellen businessclub leden van Almere City FC fancards ter beschikking aan fans die normaal niet in staat zijn wedstrijden bij te wonen. Breedveld & Schröder stelden ze dit keer beschikbaar aan de kinderen van De Kinderkliniek. 

Onder het mom Almere & The City is de club al jaren bezig ook hun steentje bij te dragen aan de samenleving in de stad. Zo worden er bijvoorbeeld iedere thuiswedstrijd ouderen die niet in staat zijn zelf naar wedstrijden te komen thuis opgehaald en weer naar huis gebracht. Ook worden er Friendlies georganiseerd. Dit zijn wedstrijden waarin bepaalde bevolkingsgroepen binnen de stad een leuk potje tegen elkaar voetballen en elkaar zo beter leren kennen. Gisteravond was het daarin de beurt aan Sri Lanka en Afghanistan. 

Er zijn nog veel meer projecten binnen Almere & The City. Meer informatie over deze project kan je vinden op hun website: http://www.almerethecity.nl