Het is bekend geworden hoe de kalender in de Keuken Kampioen Divisie er volgend jaar uit gaat zien. Er van uit gaande dat we volgend jaar nog in de KKD spelen zal de eerste wedstrijd gespeeld worden in het weekend van 5 – 7 augustus.

Door het WK dat van 21 November tot en met 18 December 2022 gespeeld zal worden in Qatar word het een ongebruikelijk seizoen. Tot 18 November zal er gewoon wekelijks gespeeld gaan worden. Daarna volgt een rustperiode van 2 weken, gevolgd door 2 speelrondes (Zondag 11 en Vrijdag 16 december). Daarna zal er wederom een rustperiode volgen van 2 weken waarna de competitie weer herstart word op vrijdag 6 januari 2023. Er staan geen doordeweekse speelrondes gepland voor de KKD.

De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen zal op vrijdag 19 mei worden gespeeld. Daarna volgende playoffs die zullen duren tot en met zondag 11 juni.

De speelkalender is in overleg met alle clubs, gemeenten, politie, ESPN en het Supporterscollectief Nederland tot stand gekomen.

Interlandperiodes

Clubs kunnen voorafgaand aan de competitie wederom ervoor kiezen niet te spelen tijdens interlandperiodes. Net als dit seizoen zullen deze clubs het op de eerstvolgende maandag na de interlandperiode tegen elkaar opnemen. Clubs bepalen dus zelf of ze doorspelen tijdens interlands en hebben hierdoor ook niet het recht te zeuren als ze gekozen hebben te spelen tijdens deze periodes maar toch spelers moeten missen. Deze keuze is er niet tijdens het WK, dan moet er gewoon gespeeld worden tijdens de 2 eerder benoemde speelrondes.

Het wedstrijdschema word ergens in juni 2022 verwacht.