Nog maar 3 weken en de Eerste Divisie gaat weer van start! Oke, voor Almere City duurt het dan nog een paar dagen maar de competitiestart komt met rasse schreden dichterbij. Deze week vielen bij de eerste supporters de seizoenkaarten weer door de brievenbus en ook de fancard is weer verkrijgbaar! Hieronder leggen we uit hoe je je seizoenkaart kan gebruiken om te betalen in het stadion en hoe je aan een fancard kan komen.

Let op: Als seizoenkaarthouder kon je bij het aanschaffen van je seizoenkaart aangegeven of je ook een gratis fancard erbij wilde hebben. Als dit mis is gegaan, neem dan contact op met Almere City FC! De fancard wordt apart van de seizoenkaart gestuurd.

Seizoenkaart

Het jaarlijkse moment dat je nieuwe seizoenkaart op de mat valt is vaak het grootste teken dat de competitiestart dichterbij komt. Met je eigen seizoenkaart ben je uiteraard verzekerd van je plek in het Yanmar Stadion tijdens de competitie. Een belangrijk verschil ten opzichte van de afgelopen jaren is dat je seizoenkaart nu ook fungeert als betaalkaart binnen het stadion. Wanneer je jouw seizoenkaart hebt ontvangen kun je deze registreren en opwaarderen door de volgende stappen te volgen:

 1. Download de KNIP app voor android of apple
 2. Vul je e-mailadres in en druk op ‘Volgende’
 3. Kies een registratie methode, wij kozen voor het scannen van de (QR-code) “KNIP-code”. Je kunt ook voor een andere optie kiezen en bij de volgende stap handmatig je kaartnummer invoeren. Zowel de QR-code als de kaartnummer staan achterop je seizoenkaart.
 4. Vul je CVC code in, deze vind je op de voorkant van je seizoenkaart, en druk op volgende.
 5. Er is nu een email verzonden naar het door jou opgegeven emailadres, ga op je telefoon naar de email en open vervolgens de link die opgegeven is in de mail. Bij ons werd de link gemarkeerd als “change password” in plaats van bevestig je account. Maar dat maakte niet uit, de link werkte evengoed.
 6. De KNIP app opent nu en vraagt je je gegevens in te vullen. De gegevens met een * zijn verplicht, de rest is aan jou of je het wilt invullen
 7. Ga vervolgens akkoord met de voorwaarden
 8. De app vraagt je nu een pincode in te vullen, deze mag je zelf bedenken en dient als bescherming bij het openen van de app. Bevestig bij de tweede keer je ingevulde pincode door deze nogmaals in te vullen
 9. Je seizoenkaart is nu geregistreerd! Wanneer je de app opent heb je nu de optie “Rekeningen”.
 10. Opwaarderen gaat als volgt: Ga naar rekeningen, sleep de linker bol over de cirkel om te kiezen hoeveel je wilt opwaarden. (of makkelijker: sleep de linker bol willekeurig een stukje en vul in het volgende scherm je bedrag in).
 11. Op het volgende scherm kies je de rekening die je wilt opwaarderen en kan je het bedrag nog aanpassen. Kies vervolgens je betaalmethode, in het meeste geval zal dit iDeal zijn, kies je bank en betaal via de gebruikelijke manier.
 12. Vervolgens kan je bij Rekeningen de balans op je kaart vinden, en is het klaar om te gebruiken in het Yanmar Stadion!

Vanaf 10 agustus kun je je kaart ook op de website van Almere City FC opwaarderen. Wil je je kaart niet registeren? dat kan ook, dan kun je je kaart opwaarderen in het stadion. Heb je nog verdere vragen omtrent het gebruiken van je seizoenkaart als betaalpas, neem dan direct contact op met Almere City FC.

Fancard

Ook dit seizoen is de fankaart weer te koop. Voor slechts €15,- kun je 3 verschillende competitiewedstrijden bezoeken in het Yanmar Stadion! De wedstrijden die je wilt bezoeken kun je zelf uitkiezen. Wanneer je je fancard in bezit hebt kan je online een ticket downloaden voor de wedstrijd waar jij heen wilt. Zo kun je voor 15 euro bijvoorbeeld naar Almere City FC – FC Twente, Almere City FC – Sparta en Almere City FC – Roda JC! 

Naast de 3 wedstrijden krijg je als Fancard houder ook korting op verschillende acties. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om 50% korting te krijgen op 2 kaartjes voor Festival Zand, als je je fancard voor 3 augustus besteld!

Het is dit seizoen overigens niet nodig om over een fancard te beschikken om een los kaartje te kunnen kopen. 

Fancard Junior

De fancard junior zal de kidsclubkaart vervangen. Aan de Fancard Junior hangen dezelfde voordelen als voor de kidsclub. Zo kunnen kinderen tot 12 jaar met een Fancard Junior  gratis naar alle thuiswedstrijden van Almere City FC

Heb je nog geen seizoenkaart en wil je verzekerd zijn van een plek in het Yanmar Stadion, koop deze dan hier! Twijfel je nog over een seizoenkaart en wil je liever een fancard, dat kan natuurlijk ook! een Fancard kan je hier aanschaffen.