Vanaf komend seizoen zullen de samenvattingen van de Eerste Divisie, en dus ook Almere City FC, te zien zijn op het gratis open kanaal van FOX.

De afgelopen jaren waren de samenvattingen te zien op Veronica, dat de rechten leende van FOX. Veronica kreeg vaak kritiek omdat het de samenvattingen geregeld pas in de nacht uitzond. Bij FOX zal dit niet meer het geval zijn. De samenvattingen worden namelijk aansluitend aan het schakelprogramma uitgezonden. Ook dat programma zal op de vrijdagavond live te zien zijn op het open kanaal. Bij het schakelprogramma wordt er geschakeld tussen alle wedstrijden die op dat moment live worden gespeeld. Op de maandagavond wordt er nog eens een wedstrijd live uitgezonden op het open kanaal. Daarnaast zullen er op de vrijdagavond niet 1, maar 2 wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie live worden uitgezonden  op de betaalde fox sports kanalen. 

KNVB Beker
Naast aanpassingen in het uitzendschema van de Eerste Divisie worden er komend seizoen ook meer wedstrijden uit de KNVB Beker live uitgezonden op het open kanaal. Zo wordt er in de eerste 3 bekerrondes elke donderdagavond een wedstrijd uitgezonden. In de kwartfinales zal dit zijn op de dinsdag, woensdag en donderdag. Zowel de halve finales als de finale worden ook live uitgezonden op het open kanaal.  De samenvattingen van alle wedstrijden komen op het open kanaal.

Deze wijzigingen zullen er hopelijk ook voor gaan zorgen dat Almere City FC vaker live wordt uitgezonden!