Almere City FC heeft zichzelf gisteravond een goede uitgangspositie verschaft in de finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Almeerders wonnen het eerste duel met 2-0 van FC Emmen. Door het goede resultaat is er de afgelopen 24 uur een enorme run gekomen op de seizoenkaarten voor volgend seizoen. Vanmiddag stond de teller op 2650 verkochte seizoenkaarten. Maar inmiddels is bekend dat er nog minder dan 150 seizoenkaarten te koop zijn voor volgend seizoen. Almere City FC kan maximaal 3000 seizoenkaarten verkopen.

Almere City FC verkoopt de seizoenkaarten tot a.s. zaterdag nog voor de prijzen die in de Keuken Kampioen Divisie gelden maar daarna worden de tarieven gehanteerd naar de divisie waarin Almere City FC volgend seizoen uitkomt. Als zondag over 90 minuten Almere City FC wint of met 1 doelpunt minder verliest dan speelt de ploeg van Alex Pastoor volgend seizoen in de Eredivisie.

Wil je jezelf verzekeren van alle competitieduels volgend seizoen? Koop dan nu nog snel HIER je seizoenkaart voor volgend seizoen.