René Koster vertrekt komende zomer als hoofd jeugdopleidingen, dat maakt de club bekend op hun eigen website. Koster zal daarnaast ook zijn functie als trainer van <19 neerleggen. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten de club.

3 jaar geleden werd Koster aangesteld als hoofd jeugdopleiding en heeft rigoreuze aanpassingen gedaan in de jeugdopleiding: ,,Toen ik hier drie jaar geleden weer aan de slag ging, was er nog een hoop werk te doen. We zijn toen een bepaalde weg ingeslagen, waarbij kwaliteit werd verkozen boven kwantiteit. Daarom hebben we het aantal jeugdteams verkleind en meer nadruk gelegd op het individu. Het geeft dan ook voldoening om te zien dat steeds meer jongens vanuit de jeugd doorstromen en debuteren in het eerste elftal. Anwar Bensabouh, Ruggero Mannes en eerder Nicky van Hilten hebben reeds hun eerste profcontract getekend. Hetzelfde geldt voor Radinio Balker, die momenteel zelfs basisspeler is in het eerste elftal. Dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.”

Jason Oost is vanaf de zomer de nieuwe hoofd jeugdopleidingen. Of hij ook O19 gaat trainen is nog niet bekend. Momenteel is hij de trainer van O17 en assistent bij Jong Almere City FC.