Tim Receveur lijkt eindelijk op de goede weg terug. Hij zit momenteel in de eindfase van zijn revalidatie, zo valt te lezen op Omroep Flevoland.

Afgelopen maart scheurde Receveur de voorste kruisband van zijn rechterknie af. Hij moest toen na enkele minuten het veld al verlaten. Vervolgens moest hij geopereerd worden en stond hem een revalidatie periode van 9 maanden te wachten. Die 9 maanden zijn nu bijna voorbij en dus traint Receveur volop aan een terugkeer. Dit doet hij in Zeist bij het Voetbal Medisch Centrum an de KNVB. Die plek is geen onbekende voor spelers van Almere City, zo werkte in het verleden onder andere Baken en Smits daar aan hun revalidatie.

In Zeist zit Receveur momenteel in de eindfase, maar er staat nog geen datum gepland voor een terugkeer naar Almere:  “We doen nu echte voetbaltrainingen, het is een kwestie van de puntjes op de i zetten, de komende weken”.

Journalist Martijn de Groot van Omroep Flevoland vraagt hem ook nog naar zijn mening over het ontslag van Robert Molenaar:  “Ik vind het sneu voor Robert Molenaar, maar ik kan er niet veel over zeggen, want ik heb geen training van hem meegemaakt. Ik heb wel de wedstrijden gezien en het spel was niet goed en broos. Dat was jammer, want er zit wel heel veel in deze groep. Het is zonde dat het niet gewerkt heeft. De club heeft nu gekozen om een andere koers te varen. Ik vind het lastig om een mening te geven, omdat ik alleen af en toe telefonisch contact had met Molenaar”.

Al met al lijkt het dus de goede kant op te gaan met onze aanvoerder. Laten we dan ook hopen dat hij zo snel mogelijk aansluit bij de trainingen in Almere.