Almere City FC heeft vrijdagmiddag bekend gemaakt dat Tim Receveur voor een jaar heeft bijgetekend. Receveur stond afgelopen seizoen buitenspel vanwege een knieblessure.

Almere City FC wilde zijn herstelperiode afwachten met hoe de 28 jarige middenvelder zich herstelde en of hij zijn oude vorm weer terug kreeg. Tim Receveur heet excact 100 wedstrijden in het shirt van Almere City FC erop zitten, verdeeld over twee periodes.

Het is fantastisch dat de club zoveel vertrouwen in mij heeft. Dat vertrouwen wil ik dubbel en dwars terugbetalen. Ik wil verder met het project waar Almere City FC en ik al lang mee bezig zijn. In totaal heb ik immers al 5,5 jaar bij de club gespeeld. Dat voelt bijzonder en daar komt nu dus nog een seizoen bij. Ik heb een langdurige blessure achter de rug en wil nu weer belangrijk zijn voor de ploeg. Het droomdoel is om het vijfjarenplan van de club komend jaar te bekronen met promotie naar de Eredivisie.” verteld de 28 jarige middenvelder op de website van Almere City FC.