De kans is groot dat Tim Receveur komend seizoen ook bij Almere City FC speelt. De middenvelder en de club zijn in gesprek over een nieuw contract, zo laat Receveur weten in een interview op Omroep Flevoland.

Het contract van Receveur verloopt officieel deze zomer en werd in April dan ook formeel opgezegd door Almere City. Toen maakte de club bekend dat Tim Receveur in de voorbereiding van het nieuwe seizoen zijn fitheid kon bewijzen om een contract te verdienen. Dat nieuwe contract lijkt inmiddels naar voren geschoven te zijn: “We zijn in gesprek over verlenging en we staan er allebei heel positief tegenover. Dat is heel fijn, zeker als je ziet hoe weinig ik heb kunnen laten zien in de afgelopen tijd. Ik hoop dat in de komende twee weken de kogel door de kerk gaat en ik fit aan de voorbereiding van het seizoen 2020-2021 kan beginnen”, aldus Receveur voor de camera van de regionale omroep.

Receveur scheurde in maart 2019 de voorste kruisband in zijn rechterknie af. Hij werd daar aan geopereerd en er volgde een lange revalidatieperiode. Dat deed hij lange tijd bij de KNVB in Zeist maar sinds een paar maanden traint hij weer mee op de club en is inmiddels volledig hersteld.