De competitie is inmiddels weer van start met 7 punten uit 3 wedstrijden en daarmee een nog ongeslagen status, maar dat is niet het enige goede nieuws! Het aantal seizoenkaarten blijft namelijk ook maar stijgen met als gevolg dat Project4501 zijn laatste fase in gaat, er zijn namelijk nog maar slechts 500 kaarten te bemachtigen!

Seizoenkaart 2020-2021

Op 14 mei lanceerde Almere City FC het amitieuse Project 4501 project nadat de capaciteit van het Yanmar Stadion van ongeveer 3000 was opgehoogd naar 4.501 met een prachtige verbouwing. Het ultieme doel is, wanneer dat in deze pandemie weer kan natuurlijk, om alle plaatsen te vullen en dus zijn seizoenkaarten te koop voor slechts €45,01. Die actie is zo goed bevallen onder de supporters van de club dat inmiddels al 3.257 seizoenkaarten over de toonbank zijn gegaan! Dat is een stijging van maar liefst 264% ten opzichte van het aantal seizoenkaarten van vorig seizoen!

Wil je ook live wedstrijden kijken in het Yanmar Stadion en er bij zijn wanneer straks het verbouwde stadion officieel word geopend? Koop dan nu het nog kan ook je seizoenkaart(en)! Dat doe je op almerecity.nl/seizoenkaart, hopelijk zien we je dan snel in ons theater!