Afgelopen zomer begon Almere City FC aan het ambitieuze #Project4501. Het doel van dit project is het Yanmar Stadion volledig vol krijgen met supporters van Almere City FC. Voor €45,01 (verwijzend naar de capaciteit van het stadion sinds de verbouwing) kon iedereen een seizoenkaart kopen en jawel: Alle seizoenkaarten zijn verkocht!

Dat mag een beste prestatie genoemd worden en bewijst maar weer eens dat de club groeiende is. Een seizoenkaart was dit seizoen dan wel relatief goedkoop, maar tegelijkertijd zijn het ook onzekere tijden voor supporters die vanwege coronamaatregelen de meeste wedstrijden aan zich voorbij hebben moeten laten gaan. Daardoor is het extra knap dat juist in deze tijd alle seizoenkaarten zijn verkocht.

Nu is het nog wachten tot het moment dat we weer met zijn allen naar het stadion mogen. Voor seizoenkaarthouders wacht er dan een openingsfeest van het Yanmar Stadion. Ben je gezond en wil je al snel een wedstrijd kijken in het stadion? Geef je dan nu nog op voor de wedstrijd Almere City FC – SC Cambuur waarbij er een wetenschappelijk onderzoek word gehouden door Fieldlab Evenementen. De uitslag hiervan moet helpen stadions zo snel en veilig mogelijk weer open te krijgen voor supporters.