Komend seizoen gaat in alle opzichten een bijzonder seizoen worden. Het is niet alleen het finale jaar in het beroemde 5-jarenplan, met het daarbij behorende doel te gaan voor promotie naar de Eredivise, maar vooral ook door de volgende stap die de club na 15 seizoenen betaald voetbal in Almere gaat zetten. Het verbouwde Yanmar Stadion wordt namelijk komende zomer opgeleverd en deze willen we natuurlijk met zijn allen tot de nok toe gaan vullen. De club biedt hiervoor voor het seizoen 2020-2021 alle seizoenkaarten aan voor de unieke prijs van €45,01! Vorig seizoen varieerden de prijzen nog van €136,- tot €240,-.

Verlengen doe je door hier te klikken

Deze prijs geldt voor iedereen, ongeacht leeftijd of op welke plek je in het stadion zit of staat! Dat betekend ook dat je je huidige seizoenkaart bij het verlengen kan verplaatsen naar een andere, misschien wel betere, plek in het stadion! De prijs is bewust laag gehouden door de club, mede omdat door de coronacrisis nog niet bekend is hoeveel thuiswedstrijden er met publiek gespeeld kunnen worden. Iedereen die een seizoenkaart neemt, ontvangt voor de wedstrijden die ze daardoor moeten missen unieke behind-the-scenes content. En je bent natuurlijk verzekerd van je eigen plaatst in het stadion zodra de lichten weer op groen gaan voor wedstrijden met publiek! Uiteraard steun je de club hier ook mee.

Alle 1.280 seizoenkaarthouders die de club momenteel rijk is krijgen tot 1 juni voorrang om de seizoenkaart te verlengen, zoals eerder gezegd kan dat voor je huidige plek of op een andere plek voor dezelfde prijs. Daarna start de verkoop voor alle andere supporters die er komend seizoen graag bij willen zijn!

Het bedrag van €45,01 verwijst naar de nieuwe capaciteit van het Yanmar Stadion. Nadat de coronacrisis voorbij is kunnen er namelijk 4.501 supporters het Yanmar Stadion in om Almere City te supporten. De club kan deze lage prijs mede hanteren doordat bijna 100% van de businessclub leden inmiddels heeft verlengd, wat natuurlijk geweldig is in deze crisistijd. Ook het personeel van de club heeft een duit in het zakje gedaan, door de komende periode salaris in te leveren. Zo staat iedereen bij de club achter het doel om het de 4.501 stoeltjes bezet te krijgen met fanatieke Almere City supporters!

Dan hebben we als laatste nog een antwoord op de brandende vraag “Hoe gaat de seizoenkaart er uitzien?”. Nou het is een plaatje moeten we zeggen, deze gaat er zo uit zien!:

Seizoenkaart 2020-2021, Ontworpen door Rick Oomkens