Oud-speler van Almere City FC Jergé Hoefdraad ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na een schietpartij tijdens een feest afgelopen nacht in Amsterdam, dat meldt De Telegraaf.

De schietpartij vond plaats aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost. Hoefdraad was daar aanwezig bij een feest toen het rond 06:00 vannochtend misging. Hoewel het officieel nog niet duidelijk is wat er gebeurde meld het landelijke dagblad dat Hoefdraad een vechtpartij zou hebben willen stoppen. Daarbij werd hij neergeschoten.

Na de schietpartij werd Hoefdraad met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij gecompliceerde operatie zou hebben ondergaan. Hoe de situatie rondom Hoefdraad nu is is niet bekend.

De vermeende dader van de schietpartij is nog voortvluchtig. De politie is op zoek naar getuigen en beelden van de schietpartij. Zij roepen iedereen die aanwezig was bij het feest zich te melden. Beelden kunnen ook anoniem opgestuurd worden via meld misdaad anoniem.

Hoefdraad speelde in 3 verschillende periodes maar liefst 154 wedstrijden voor Almere City FC. Ook droeg hij het shirt van Cambuur Leeuwarden en Telstar. Het komende seizoen zou hij voor De Volewijckers gaan voetballen. Wij wensen Jergé Hoefdraad en zijn naasten veel sterkte toe.